Vrijblijvend gesprek aanvragen? Bel 0528 23 60 30
Advies gesprek aanvragen

Praktijkruimte met woning te koop

In het centrum van Hoogeveen kunt u een praktijkruimte met woning kopen. Ideaal voor de accountant, advocaat, notaris, arts, tandarts of fysiotherapeut. Het pand dat momenteel als kantoor wordt gebruikt, heeft een woonbestemming. U kunt er dus ook wonen en als u het goed ingericht: werk en privé helemaal gescheiden houden.

 

Tal van mogelijkheden

Het pand heeft een prachtige ambiance en biedt tal van mogelijkheden om het geheel naar uw smaak in te richten. U kunt zelf nog geheel bepalen hoe de splitsing tussen uw praktijkruimte en uw privéwoning er zou moeten uitzien. Er zijn meerdere mogelijkheden aanwezig.

Centrumlokatie

De centrumlokatie maakt het pand uniek in zijn soort. Ideaal voor uw praktijk, voorzien van een eigen parkeerruimte. Bovendien nog in de buurt van station en openbaar vervoer. En anderzijds toch zodanig dat uw privacy gewaarborgd is en u geheel vrij kunt wonen.

Woonbestemming aanwezig

Hoewel het pand thans gebruikt wordt als zakelijk bedrijfspand is een woonbestemming aanwezig. U hoeft hiervoor geen vergunning aan te vragen. Wel is enige aanpassing van hetpand noodzakelijk.

Zonder woonlocatie

Overigens is het pand ook te benutten als praktijkruimte zonder woonlocatie.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie? Neemt u dan contact met ons op! Of lees verder bij: kantoorpand te koop in Hoogeveen

Direct contact opnemen Bel ons 

Wij bieden tal van mogelijkheden inzake flexibel huren.

sitemap | contact | privacy | webdesign dotsolutions