Vrijblijvend gesprek aanvragen? Bel 0528 23 60 30
Advies gesprek aanvragen

Op zoek naar een woon-werklocatie?

Bent u op zoek naar een woon-werklocatie in Hoogeveen? Wilt u werken en wonen combineren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ons pand aan de Brinkstraat te Hoogeveen is hiervoor zeer geschikt (zie ook: te koop kantoorpand in Hoogeveen).
 

Wat is een woonbestemming?

Een woonbestemming is noodzakelijk wanneer u wilt wonen in een pand dat u bijvoorbeeld voor zakelijke doeleinden gebruikt. Zonder woonbestemming kunt u niet wonen in uw kantoorpand of bedrijfsruimte (u mag er geen huishouden vestigen), zelfs niet al bent u eigenaar van het pand. In een bedrijfspand mag normaliter de ruimte alleen gebruiken voor publiekrechtelijke bestemmingen.

Het pand aan de Brinkstraat te Hoogeveen is te benutten als woon-werklocatie. Derhalve zijn er meerdere toepassingen mogelijk. 

Dubbele woning

Het pand is in 1902 gebouwd en was vroeger een dubbele woning. Het pand is zeer ingrijpend en met oog voor het karakter verbouwd in de periode van 1996 tot 2002. Het object is vrijwel geheel voorzien van isolerende beglazing en wandisolatie. Cv-installatie met radiatoren. Op dit moment wordt het pand als kantoorpand benut. Na enige ingrepen is het pand te gebruiken als combinatie kantoorpand en woonruimte.

Direct contact opnemen Bel ons

3 verdiepingen

Het pand telt naast de begane grond een eerste en tweede verdieping.De totale vloeroppervlakte bedraagt circa 340 m². De perceeloppervlakte is 518 m².

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over het kantoorpand met woonbestemming? Neemt u dan contact met ons op! Of lees verder bij: kantoorpand te koop in Hoogeveen

te koop kantoor met werklocatie Hoogeveen

Wij bieden tal van mogelijkheden inzake flexibel huren.

sitemap | contact | privacy | websites dotsolutions