Vrijblijvend gesprek aanvragen? Bel 0528 23 60 30
Advies gesprek aanvragen

Afslanken in Hoogeveen bij Inge

Inge Boer-van Dienst

Mijn naam is Inge Boer-van Dienst, ik ben 33 jaar en woon in Koekange met mijn man en 2 kinderen.

Ik werk met een stappenplan van 1 tot en met 7. Het ligt aan de client in welke stap hij/zij wil en kan in stromen. Dat heeft met meerdere dingen te maken zoals, medicatie, BMI en natuurlijk wat bij de client past. Het stappenplan bestaat uit gezonde voeding en gezonde maaltijdvervangers. De maaltijdvervangers bouwen we in het stappenplan af en bij elke stap komt er een gezond voedingsproduct bij zoals, eiwit, zuivel, fruit of graanproducten. Hieronder heb ik het stappenplan neer gezet. Op deze manier werkt ieder persoon met een maatwerk programma om tot de beste -blijvende resultaten te komen.

Even voorstellen

Heb je vragen? Bel mij: 06-26964313!

Als coach ben ik vraagbaak, motivator, steun en stok achter de deur! Het 1 op 1 dieet in Hoogeveen bij afvallen en gewichtsbeheersing.

Welkom in mijn praktijk

Voel je welkom, dat vind ik ook heel belangrijk in mijn praktijk die ik heb aan de Brinkstraat 36 in Hoogeveen, waar ik cliënten met veel liefde en passie help bij het afvallen en bij gewichtsbeheersing. Hiervoor gebruik ik het stappenplan van Cambridge Weight Plan. Door je bewust te worden van jouw valkuilen gaan we de strijd aan tegen het jojo effect om gewichtsbeheersing te krijgen.

Tijdens de intake zoeken we de juiste stap die bij jouw situatie past. Tijdens het wekelijkse consult bespreken we de voortgang en sta ik je bij met raad en daad. Het 1 op 1 dieet in Hoogeveen met Inge Boer-van Dienst.

 

Het is fijn om te weten dat er voor iedereen iemand is die jouw steunt en motiveert. Iemand die niet oordeelt, maar heel goed begrijpt waarom je met overgewicht kampt en wat jouw eventuele struikelblokken (kunnen) zijn. Iemand die jou uiteindelijk gaat helpen op jouw weg van wens naar werkelijkheid.

Je kunt altijd contact met mij opnemen voor elke vraag die jij hebt. Heb je het even moeilijk pak dan die telefoon en bel of stuur een berichtje wat jij maar prettig vind. Maar ik zal ook met jou contact op nemen als ik wil weten hoe het met je gaat. DAARVOOR BEN IK JOU COACH! HET GAAT OM JOU! Spreekt dit jou aan? En wil jij vandaag nog een afspraak maken dat kan! Mail, app of bel mij dan maken we samen een afspraak voor de intake. Ik ben er voor jou om jou te helpen, advies te geven en te coachen zodat jij weer balans kunt krijgen in het leven. Met verantwoorde keuzes naar bewust genieten.

Meer weten?

Heb jij hulp en advies nodig bij het afvallen of om een gezond eetpatroon te krijgen? Neem dan contact op met mij. En ik zal jou helpen. Bekijk mijn website: Inge Boer-van-Diest

Of zoek contact via facebook!

Persoonlijk contact

Liever persoonlijk contact?

Bel gerust op 06-26964313 of maak een afspraak via de website

Wij bieden tal van mogelijkheden inzake flexibel huren.

sitemap | contact | privacy | cookie instellingen | hosting dotsolutions