Vrijblijvend gesprek aanvragen? Bel 0528 23 60 30
Advies gesprek aanvragen

Kantoorruimte huren in Hoogeveen

kantoorruimte te huur Hoogeveen (Drenthe)Bent u op zoek naar een kantoorruimte, trainingsruimte, vergaderlocatie of coachingsruimte? Bij Stevens Onroerend Goed BV kunt u goed terecht via tal van flexibele huurconstructies. Wij bieden uw bedrijf: 

 • Een professionele uitstraling
 • Een gunstige locatie in het centrum van Hoogeveen
 • Aantrekkelijke huur en korte opzegtermijnen
 • Tal van aantrekkelijke faciliteiten
 • Een eigen parkeerruimte

Voor wie?

Het kantoorpand leent zich uitstekend als kantoorruimte en bedrijfsruimte voor het kleinbedrijf, de ZZP-er, zelfstandigen en dienstverleners. Inmiddels zijn er al 15 bedrijven die van de kantoorlocatie gebruik maken.

Flexibel huren

Wat is flexibel huren? Gelukkig is hier geen definitie of protocol voor. Wat wij er onder verstaan is: vraaggericht verhuren. Graag brengen wij door een oriënterend gesprek uw wensen en behoeften t.a.v. de huur van een bedrijfsruimte in kaart. Daarna gaan we kijken of wij uw behoeften kunnen invullen ten aanzien van de locatie die u wilt huren.

Stevens Onroerend Goed BV is actief met het verhuren van kantoorruimte en bedrijfsruimte op flexibele basis. Eigenaar van het bedrijfsverzamelgebouw Jan Stevens: ‘in het begin werden wij bijna voor gek verklaard. We zouden een doelgroep aanspreken die je als verhuurder niet zou willen hebben, namelijk een groep huurders die slecht zou betalen. Echter: niks bleek minder waar te zijn. Tegenwoordig zien we wel dat er anders wordt gedacht over flexibele huurconstructies'.

trainingslocatie huren Hoogeveen

kantoorruimte huren Hoogeveen

Indeling

De begane grond telt een viertal ruimten geschikt als kantoorruimte aangevuld met een centrale ontvangstruimte en keuken. De 1e etage telt een tweetal ruimten geschikt als trainingsruimte, vergaderruimte of coachings- en gesprekruimte en een tweetal kleine ruimten (geschikt als coachingsruimte, kantoorruimte, gespreksruimte) aan de voorkant van het gebouw. Aan de achterzijde van de 1e etage treft u een grote kantoorruimte geschikt voor ca. vier werkplekken. De tweede etage is verbouwd als kantoorruimte.

Wat verhuren wij?

De volgende mogelijkheden bieden wij:

Bezichtiging?

Graag brengen wij door een oriënterend gesprek uw wensen en behoeften t.a.v. de huur van een bedrijfsruimte in kaart. Daarna gaan we kijken of wij uw behoeften kunnen invullen ten aanzien van de locatie die u wilt huren.

Waarom huren bij kantoorinhoogeveen.nl?

Er zijn meerdere redenen om te kiezen voor het huren van een kantoorruimte bij Stevens Onroerend goed zoals:bedrijfsverzamelgebouw Hoogeveen

 • Professionele uitstraling

  Het kantoorpand (dubbel herenhuis) Brinkstraat 36-38 (vroeger Stationsstraat 40 en 42) te Hoogeveen is gebouwd in 1902 in opdracht van Hendrikus Blanken, die zelf in het pand ten zuiden daarvan woonde. Het is ontworpen door de Hoogeveense stadsarchitect Jan Carmiggelt en voor ƒ 4.057.- gebouwd door de laagste inschrijver, de firma Bakker en Doosjes te Meppel.

  Carmiggelt had een voorliefde voor rondboogstijl (cirkelvorm), wat in de gevel duidelijk tot uitdrukking komt. Hetzelfde is het geval met het vroegere Spaarbankgebouw (nu Hoofdstraat 58) en de vroegere hervormde pastorie (Kerkstraat,), respectievelijk uit 1900 en 1910.

  Eind jaren negentig en zo rond 2000-2003 is het pand geheel gemoderniseerd zodat aan de eisen van de tijd werd voldaan.  Een professionele ambiance is gegarandeerd in  een authentiek pand met geschiedenis maar volledig aan de eisen van de tijd aangepast zonder dat de gemoedelijkheid van het pand is aangetast. 

 • Centrumlocatie nabij horecagelegenheden

  Ons pand is een A-locatie gelegen op een centrumlocatie te Hoogeveen.  Huren in het centrum heeft een aantal voordelen zoals:
  • Het kantoorpand bevindt zich op loopafstand van het station (700 meter) en voor de deur vindt u de bushalte
  • Gemakkelijk bereikbaar vanaf de A28
  • Nabij tal van horecagelegenheden: wilt u even lunchen met een klant? Alle horecagelegenheden zijn op loopafstand bereikbaar. Door samen te werken met Hoogeveense horeca-ondernemers kunnen wij precies bieden wat de klant wenst. Een uitgebreide maaltijd, een high tea, een eenvoudige lunch tot een zeer luxe lunch, een broodje. Maar of het nu eenvoudig is of zeer uitgebreid: de kwaliteit moet goed zijn. Want iedere trainer weet het: de training kan nog zo goed zijn, als de lunch niet OK is, hoort u het een jaar later nog.
 • Parkeerplaats

  Wij beschikken over een eigen parkeerplaats waar u en uw klanten onbetaald kunnen parkeren. Parkeerplaats vol? Dan kunt u de auto altijd wel ergens in de buurt kwijt waar u geen parkeergeld hoeft te betalen zoals de Brinkstraat, het Mauritsplein. 

  eigen parkeerplaats bij www.kantoorinhoogeveen.nlWanneer u kantoorruimte huurt bij Stevens Onroerend Goed BV kunt u gebruik maken van de eigen parkeerplaats achter het pand aan de Blankenslaan Oost.

  Ook uw klanten kunnen gebruik maken van de parkeerplaats achter het pand. Er zijn ca. 10 parkeerplaatsen beschikbaar. Wanneer het parkeerterrein vol is (zoals op de foto) zijn er mogelijkheden om onbetaald te parkeren aan de Brinkstraat en aan het Mauritsplein.

 • Flexibel huren

  We bieden tal van mogelijkheden inzake flexibel huren. Uw wensen staan centraal en wij bekijken of wij daaraan kunnen voldoen. Zie ook: flexibel huren van bedrijfsruimte.
 • Mogelijkheden openbaar vervoer

  Het kantoorpand bevindt zich op loopafstand van het station (700 meter) en voor de deur vindt u de bushalte
 • U hoeft niet te investeren!

  U hoeft niet te investeren wanneer u het pand betrekt en u kunt er per direct in! Dus geen verbouwingskosten, geen schilderwerk.
 • Huurprijzen: alles inclusief

  Schoonmaakkosten, kosten afvalverwerking, energiekosten: alles is verdisconteerd in de huurprijs. Een vast bedrag per maand (all-in) en u weet precies waar u aan toe bent.

Contact

Wilt u een oriënterend gesprek? Neemt u dan contact met ons op.

kantoorruimte te huur Hoogeveenkantoorverhuur Hoogeveen

 

Wij bieden tal van mogelijkheden inzake flexibel huren.

sitemap | contact | privacy | cookie instellingen | website optimalisatie dotsolutions