Vrijblijvend gesprek aanvragen? Bel 0528 23 60 30
Advies gesprek aanvragen

Coachingsruimte huren?

Coachingsruimte in het centrum van Hoogeveen

In het centrum van Hoogeveen verhuurt Stevens Onroerend Goed BV coachingsruimte. Wij bieden u een professionele ruimte waar u ongestoord uw coachingstraject kunt uitvoeren voor uw klanten. Onze coachingsruimten zijn geschikt voor individuele coaching maar ook voor teamcoaching tot maximaal 6 personen.

 

Rust en ruimte!

Wanneer u regelmatig of incidenteel een coachingstraject moet verzorgen in Hoogeveen kunt u gebruiken maken van de faciliteiten die Stevens Onroerend Goed ter beschikking stelt. U richt zich op inhoud van het coachingstraject en de goede uitvoer daarvan. Een professionele ambiance zorgt voor tevreden klanten.

Flexibel qua planning

Stevens Onroerend goed is flexibel qua planning. Wanneer blijkt dat een coachingssessie niet doorgaat, kunt u kostenloos annuleren tot 24 uur voor de geplande datum.

Gunstige locatie

De trainingslocatie is gelegen in het centrum van Hoogeveen nabij alle voorzieningen zoals restaurants, catering. U zit op loopafstand van het station en bushalten. Voor deelnemers van coachingstrajecten die met de auto komen, beschikken wij over een eigen parkeerplaats.

Verwante informatie

Zie ook: waarom bedrijfsruimte huren bij Kantoorinhoogeveen.nl?

Bezichtiging

Wilt u een oriënterend gesprek? Neemt u dan contact met ons op.

Direct contact opnemen Bel ons 
 

coachingsruimte te huur Hoogeveen

Vergaderruimte hoogeveen jpg

Wij bieden tal van mogelijkheden inzake flexibel huren.

sitemap | contact | privacy | cookie instellingen | websites dotsolutions