Vrijblijvend gesprek aanvragen? Bel 0528 23 60 30
Advies gesprek aanvragen

Vestiging openen in Hoogeveen (Drenthe)?

Wanneer u bijvoorbeeld als zakelijke dienstverlener actief bent op de markt en u wilt uw diensten ook in Hoogeveen of in Drenthe aanbieden dan is het aan te bevelen om een vestigingsplaats in Hoogeveen te openen.

Vestigingsplaats: sneller toegang tot de Hoogeveense markt

Daarmee krijgt u gemakkelijker toegang tot de lokale markt. Klanten en prospects zullen u sneller benaderen wanneer u in de regio gevestigd bent. Flexibel huren van een bedrijfsruimte kan voor u in dit geval een prima optie zijn.

Brievenbusvennootschap of fraude?

Natuurlijk zijn er tal van bedrijven bekend die als fraudeur op de markt opereren en zogenaamde vestigingen openen op tal van plaatsen terwijl ze er nooit aanwezig zijn. Misschien hebt u wel eens gehoord van de brievenbusvennootschap. De facturen, incassobureaus worden naar het zogenaamde vestigingsadres gedirigeerd om de betalingsverplichtingen te ontduiken. Aan dat soort praktijken werkt Stevens Onroerend Goed BV uitraard niet mee.

Wilt u uw diensten aanbieden in Hoogeveen?

Wanneer u uw diensten wilt aanbieden in Hoogeveen of Drenthe, kunnen wij u behulpzaam zijn. Wij kennen de lokale markt en kunnen u wegwijs maken in de regio.  Stevens Onroerend Goed BV verhuurt:

Bezichtiging

Wilt u een oriënterend gesprek? Neemt u dan contact met ons op.

Voorwaarden

Wanneer u uw dienstenpakket daadwerkelijk wilt aanbieden in de regio Hoogeveen en u ervoor kiest om daadwerkelijk de regionale markt te benaderen met uw diensten is een constructie mogelijk en denkbaar. Voorwaarden zijn dus:

  • u hebt een serieus dienstenaanbod voor de regio Hoogeveen of Drenthe
  • u benadert actief de Hoogeveense markt bijvoorbeeld via internet, advertentiecampagnes via de Hoogeveense Courant, de krant van Hoogeveenregio Hoogeveen
  • op het moment dat prospects of klanten u benaderen bent u bereikbaar en wanneer er een dienst wordt afgenomen wordt deze ook door u uitgevoerd

Direct contact opnemen Bel ons


 

Wij bieden tal van mogelijkheden inzake flexibel huren.

sitemap | contact | privacy | webapplicatie dotsolutions