Vrijblijvend gesprek aanvragen? Bel 0528 23 60 30
Advies gesprek aanvragen

Huisvesting voor de eenmanszaak of ZZP-er

Wanneer u als startende of gevestigde ZZP-er huisvesting zoekt is het belangrijk om uw kantoorruimte aan te passen aan uw onderneming en niet andersom! Er kunnen zich immers altijd een tweetal situaties voordoen: uw bedrijf groeit en u hebt ruimte te weinig of de resultaten zorgen ervoor dat u met een kleinere ruimte kunt volstaan.
 

Voordelen van flexibel huren

Flexibel huren is sterk in opkomst. Dat komt door de leegstand van tal van panden waarvoor geen bestemming kan worden gevonden. Voor uw bedrijf is dat een uitgelezen kans om die ruimte te vinden die bij uw onderneming past. Het grote voordeel van flexibel huren is dat u snel kunt schakelen.

Dienstverlening aan ZZP-ers

Ook zullen bedrijven rekening moeten houden met het feit dat de eenpitter een interessante doelgroep aan het worden is als het gaat om het afnemen van diensten. Dat geldt voor administratiekantoren, accountancy, fiscalisten, juristen en tal van andere leveranciers.

Korte opzegtermijnen

Waar vroeger lange opzegtermijnen werden aangeboden van een aantal jaren veelal, daar kunt u nu door de komst van flexibel huren een korte opzegtermijn afspreken. Loopt het met uw bedrijf niet zoals u had verwacht dan kunt u dus snel opzeggen zonder dat u aan een wurgcontract vastzit. Ook in het geval het bijzonder goed loopt met uw bedrijf kunt u schakelen omdat u dan wellicht meer ruimte nodig hebt.

Coworking voor ZZP-ers in Hoogeveen

Het huren van een gedeelde kantoorruimte kan voor ZZP-ers en freelancers zeer aantrekkelijk zijn. Onderzoek van de Rotterdamse Erasmus Universiteit toont aan dat een op de acht zelfstandige ondernemers door het huren van flexwerplekken nieuwe opdrachten in de wacht weet te slepen.

Eenpitter en eenmanszaak in opmars

Sinds 2006 is het aantal eenpitters verdubbeld. In de grote steden bestaat de helft van de bedrijfsvestigingen soms al uit zzp’ers. De eenmanszaken zijn belangrijk geworden voor zowel de economie maar ook voor de grotere bedrijven. Dat komt omdat de arbeidsmarkt steeds meer flexibiliteit vraagt. Veel ZZP-ers zijn werkzaam in de commerciele of zakelijke dienstverlening.

Motivatie

Ondernemers komen door het huren van een centrale ruimte in contact met andere ondernemers. Dat kan zakelijke samenwerkingsverbanden opleveren wat zich vertaalt in aanvullende expertise, maar ook omzet en orders. Vaak geven ondernemers aan dat ze op zich de kantoorruimte niet nodig hebben maar dat verandering van werkomgeving (anders dan thuiswerken) voor hun belangrijk is. Men heeft meer het gevoel naar het werk te gaan waardoor de prestaties hoger zijn.

Huisvesting

De helft van de  werkt thuis, de rest heeft een werkplek buiten de deur of bij een opdrachtgever. Vaak vestigt men zich in bedrijfsverzamelgebouwen waar centraal voorzieningen worden ingekocht of waar men gebruik maakt van elkaars diensten.

Flexibel huren

Verder blijkt dat niet alleen de arbeidsmarkt vraagt om flexibele contracten maar dat ook huurders behoefte hebben aan een flexibele vorm van huren van bedrijfsruimten. ´Men stapt als eenpitter nu eenmaal niet snel in een huurcontract waar men 3 tot 5 jaar aan gebonden is. Een groot aantal ZZP-ers heeft behoefte aan een eigen werkruimte of werkplek maar de duur en omvang moet wel overzichtelijk blijven´.

Huren van een gedeelde werkplek

Ook in Hoogeveen zijn faciliteiten om een gedeelde werkplek te huren. Bij Stevens Onroerend Goed BV staan uw huurwensen centraal. Samen proberen wij een oplossing te vinden voor uw wensen. De volgende mogelijkheden bieden wij:

Bezichtiging

Wilt u een oriënterend gesprek? Neemt u dan contact met ons op.

 

te koop woon-werklocatie met kantoorruimte

Wij bieden tal van mogelijkheden inzake flexibel huren.

sitemap | contact | privacy | website optimalisatie dotsolutions